syvenny sukeltamiseen

SDI Rescue Diver erikoiskurssi
verkkokauppaan
tervetuloa sukeltamaan!

SDI Rescue Diver erikoiskurssi

SDI Rescue Diver -kurssilla opitaan ennaltaehkäisemään sukellusonnettomuuksia, auttamaan hädässä olevaa sukeltajaa, etsimään kadonnutta sukeltajaa, nostamaan tajuton sukeltaja pintaan sekä aloittamaan puhalluselvytys jo veden varassa.

Kurssilla opit myös kuljettamaan loukkaantunutta tai tajutonta sukeltajaa, antamaan lääkehappea ja johtamaan sukeltajan pelastamista aina siihen asti kun ammattitaitoinen sairaankuljetus saapuu paikalle. Vakavasta aiheesta huolimatta SDI Rescue Diver -kurssi on todella antoisa ja sukeltajat pitävätkin kurssia yhtenä mielenkiintoisimmista kursseista. Se antaa paljon kokeneillekin sukeltajille ja auttaa huomioimaan ja havainnoimaan kanssasukeltajia aivan uudella tavalla.

Rescue Diver -kurssi tekee myös sinusta itsestäsi turvallisemman sukeltajan.

SDI Rescue Diver erikoiskurssin lisätiedot

SDI Rescue Diver erikoiskurssi 340 €

SDI Rescue Diver -kurssin voit maksaa paikan päällä kortilla tai käteisellä, laskulla ja verkkokaupassamme yleisimmillä maksutavoilla. Verkkokaupassamme on myös osamaksumahdollisuus.

kurssin aloitusvaatimukset

Ikä vähintään 18 vuotta (15–17-vuotiaat huoltajan luvalla), aiemmin suoritettu hätäensiapu, CPR ja hapenannon kurssit, Advanced Diver tai vastaava kurssi sekä vähintään 40 kirjattua sukellusta.

muut maksutavat:
Kysy lisää kurssista:

Teemu Torkkeli
Laitesukelluskouluttaja

info@sukelluskoulutus.fi
+358 400 863 965

Tarkempaa tietoa kurssin sisällöstä: