syvenny sukeltamiseen

SDI Divemaster jatkokurssi
verkkokauppaan
tervetuloa sukeltamaan!

SDI Divemaster jatkokurssi

Oletko jo kokenut sukeltaja? Onko sukellus intohimosi? Haluatko jakaa upeat kokemuksesi sekä muiden sukeltajien että aloittelijoiden kanssa? Ota ensimmäinen askeleesi kohti sukellusalan ammattilaisen upeaa arkea!

Divemaster on ensimmäinen virkistyssukelluksen ammattilaiseksi aikovalle tarkoitettu kurssi. Divemasterit toimivat yleensä sukelluskeskuksissa sukellusoppaina tai avustavat kouluttajaa kurssien järjestelyssä.

Kurssilla keskitytään hiomaan aikaisemmin opittuja sukellustaitoja sekä opitaan ammattimaisen sukeltamisen taitoja. Myös sukelluskeskuksen eri toiminnat tulevat kurssin aikana tutuksi. Kurssilla kehitetään sukelluksenjohtamistaitojasi sekä syvennetään tietoja sukellusteoriasta.

Kurssin teoriaosuus suoritetaan pääosin e-oppimisena verkossa ja käytännön harjoitteet kesän kurssien puitteissa ja allasvuoroilla. Kurssilla keskitytään hiomaan aikaisemmin opittuja sukellustaitoja sekä opitaan ammattimaisen sukeltamisen taitoja. Kurssi koostuu e-oppimisena teoriajaksoista, joissa käsitellään mm. sukellusfysiikkaa, fysiologiaa, sukelluksen suunnittelua, sukeltajien valvontaa, koulutuksessa avustamista, sukellusympäristöä ja varustetietoutta. Lisäksi kurssilla harjoitellaan mm. Divemasterin tehtäviä seuraamalla avustajana eritasoisia sukelluskursseja. Divemaster suunnittelee itsenäisesti sukellustapahtuman, valmistelee sukelluspaikan tapahtumaa varten ja toimii sukellustapahtuman johtajana.

Divemaster-kurssin aikataulu suunnitellaan yksilöllisesti kunkin oppilaan kanssa, ja sen suorittaminen vaatii kaikkiaan muutaman viikon työpanoksen. 

SDI Divemaster erikoiskurssin lisätiedot

SDI Divemaster erikoiskurssi 790 €

SDI Divemaster erikoiskurssin voit maksaa paikan päällä kortilla tai käteisellä, laskulla ja verkkokaupassamme yleisimmillä maksutavoilla. Verkkokaupassamme on myös osamaksumahdollisuus.

kurssin aloitusvaatimukset

Ikä vähintään 18 vuotta, lääkärintodistus, vähintään 40 sukelluksen kokemus sekä aiemmin suoritettuna kaikki seuraavat kurssit: Rescue Diver, Advanced Diver tai vastaava, Deepdiver (40 m), Underwater Navigation, Night/Limited Visibility, hätäensiapu, CPR ja hapenanto.)

muut maksutavat:
Kysy lisää kurssista:

Teemu Torkkeli
Laitesukelluskouluttaja

info@sukelluskoulutus.fi
+358 400 863 965

Tarkempaa tietoa kurssin sisällöstä: