syvenny sukeltamiseen

SDI Night and Limited Visibility Diver kurssi
verkkokauppaan
tervetuloa sukeltamaan!

SDI Night and Limited Visibility Diver yösukelluksen ja huonon näkyvyyden erikoiskurssi.

Yösukelluksen ja rajoitetun näkyvyyden erikoiskurssi on Suomessa erityisen tarpeellinen, koska lähes kaikilla sukelluksilla näkyvyys on rajallinen.

Sukeltaminen on pimeässä aivan erilaista kuin päivällä. Monet vedenelävät tulevat esiin vasta auringon laskettua. Varsinkin lämpöisissä vesissä ulkomailla yösukellus on uskomaton kokemus.

Kurssilla opitaan käyttämään sukellusvaloja, kommunikoimaan valoilla, suunnistamaan ja suunnittelemaan sukellus pimeän aikaan tai rajoitetussa näkyvyydessä.

Suomen olosuhteissa yli 30 metrin syvyydessä on lähes poikkeuksetta pimeää. Jos jatkat sukeltajan polkuasi tekniikkasukellukseen ja haaveilet kaivoksista ja luolista, on valojen käyttö osattava hyvin, ja kurssin myötä pimeys ei tunnu enää niin vieraalta tai jopa pelottavalta.

 

SDI Night and Limited Visibility Diver erikoiskurssin lisätiedot

SDI Night and Limited Visibility Diver 240 €

SDI Night and Limited Visibility Diver -kurssin voit maksaa paikan päällä kortilla tai käteisellä, laskulla ja verkkokaupassamme yleisimmillä maksutavoilla. Verkkokaupassamme on myös osamaksumahdollisuus.

kurssin aloitusvaatimukset

Ikä vähintään 18 vuotta (10–17-vuotiaat huoltajan luvalla) sekä aiemmin suoritettu peruskurssi (SDI Open Water Scuba Diver, SDI Junior Open Water Scuba Diver tai muu vastaava).

muut maksutavat:

Kysy lisää kurssista:

Teemu Torkkeli
Laitesukelluskouluttaja

info@sukelluskoulutus.fi
+358400863965

Tarkempaa tietoa kurssin sisällöstä:
tutustu sukellusvalojen valikoimaamme: