tervetuloa kokeilemaan!
Laitesukelluskokeilu on helppo, nopea ja edullinen tapa päästä kokeilemaan, miltä laitesukellus tuntuu.
Hengittäminen veden alla ja painottomana leijailu on unohtumaton ja ainutlaatuinen kokemus. Sukelluskokeilu kestää kokonaisuudessaan noin kolme tuntia, jonka aikana perehdytään ensin laitesukelluksen teoriaan ja tutustutaan laitesukellusvarusteisiin.
Ohjattu laitesukelluskokeilu on turvallinen ja mukava tapa päästä kokeilemaan, tuntuuko laji omalta ja herääkö kiinnostus osallistua laitesukelluksen peruskurssille.
Ensimmäiset allasharjoitteet tehdään metrin syvyisessä vedessä omin jaloin seisten. Kun harjoitteet alkavat tuntua luontevilta ja kiinnostus kasvaa, voidaan pikkuhiljaa siirtyä sukellusasentoon, laskeutua pohjan tuntumaan ja aloittaa sukelluskokeilu.
Kaikki harjoitteet tehdään turvallisesti matalassa vedessä yhdessä kouluttajan kanssa.
Me huolehdimme kaikista varusteista ja tarvikkeista. Mukaan tarvitset vain uimapuvun ja pyyhkeen. Mukaan kannattaa ottaa myös esim. t-paita, joka puetaan päälle ennen altaaseen menoa, jotta varusteiden hihnastot eivät hierrä ihoa vasten.
Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 10 vuotta täyttäneet lajista kiinnostuneet henkilöt, joilla on normaali terveys. Alaikäisten osallistumiseen tulee olla huoltajan allekirjoittama suostumus. Mikäli sinulla on terveysrajoitteita, asiasta kannattaa keskustella ensin oman lääkärin kanssa.
Huomioithan, että laitesukelluskokeilu on elämys eikä anna valmiuksia itsenäiseen sukellusharrastukseen, vaan sitä varten on suoritettava laitesukelluksen peruskurssi.
laitesukelluskokeilun lisätiedot
Allaskokeilu 50 €
Avovesikokeilu 150 € (vain kesällä)
Laitesukelluskokeilun voit maksaa paikan päällä kortilla tai käteisellä tai laskulla ja verkkokaupassamme yleisimmillä maksutavoilla.
muut maksutavat:
Kysy lisää laitesukelluskokeilusta:
Teemu Torkkeli
Laitesukelluskouluttaja
info@sukelluskoulutus.fi
+358 400 863 965
Tiesitkö, että...
Veden alla ollessaan laitesukeltajat kommunikoivat keskenään muun muassa käsi-, valo- tai köysimerkeillä. On olemassa myös vedenalasia puhelinjärjestelmiä, joita käytetään lähinnä työsukelluskäytössä.